We kennen allemaal het kleine merkteken van Tommy Hilfiger. Het is een soort vlag met een donkerblauwe streep boven en onder en een rood vakje op rechts en een wit vakje op links. Weet je het weer? Dit is niet zomaar een merkteken of een logo. Het zegt ook echt iets. Namelijk dat de kleding die met dit logo gemerkt is van topkwaliteit is. Dat geldt voor alle kleding, van jeans tot hoodies, van t-shirts tot caps. En dan bestaan er ook nog Tommy Hilfiger sokken. Deze sokken zijn niet alleen mooi om te zien, ze zijn dus ook nog eens van topkwaliteit.

Tommy Hilfiger sokken zijn zeer draagbaar

Want dat is het vaak met sokken van de betere merken. Ze zijn toch een, soort van, ondergeschoven kindjes. Er wordt te weinig aandacht besteed aan het draagcomfort en er wordt te veel aandacht besteed aan het uiterlijk. Bij de Tommy Hilfiger sokken is die balans heel goed aanwezig. Ze zijn dus én prachtig om te zien én heel comfortabel om te dragen. Of je nu gaat voor Tommy Hilfiger sokken die je onder een jeans wilt dragen of juist Tommy Hilfiger sokken die je in sneakers onder een short wilt dragen, het comfort is geweldig!

Hoe zit dat met wassen?

Iedere dag een schoon paar sokken aantrekken is wel zo fris. En dus zul je je sokken regelmatig moeten wassen. Tommy Hilfiger sokken kunnen gewoon op 40 graden in de wasmachine worden gewassen. Om ze te drogen hang je ze even aan de waslijn. In de droger slijten alle kledingstukken, dus ook deze sokken van Tommy Hilfiger, nu eenmaal een stuk sneller dan dat je zou willen. Tommy Hilfiger sokken zijn niet extra duur, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat ze snel slijten. Je kunt diverse voordeelpakketten aanschaffen. Zo heb je voor nog geen € 6,00 per paar de fijnste sokken die je ooit zal dragen!

Die nare naad bij de teen, die stoort vaak!

Daar zul je dus met de sokken van Tommy Hilfiger geen last van hebben. De naad wordt met de hand gestikt en is daardoor niet voelbaar! Dat geldt ook voor de boord van de sok. Deze zal niet in je scheen en kuit snijden of je wreef bezeren. Je kunt deze sokken op alle dagen van de week dragen, in welke schoenen dan ook. Het fijne materiaal zorgt er ook nog eens voor dat je veel minder last zult hebben van zweetvoeten.