Zoek je speelgoed waar ook jouw kinderen zich urenlang kunnen vermaken en speelgoed dat gegarandeerd veilig is? Dan zoek jij Schleich Farm World, of in elk geval het speelgoed van Schleich. Het is zeer degelijk speelgoed en in het geval van Farm World staat alles in het teken van de boerderijdieren. Het spelen met de dieren prikkelt de zintuigen en helpt de kinderen snel te ontwikkelen.

Kinderen gebruiken verschillende zintuigen terwijl ze spelen

Behalve het fraaie uiterlijk dat de Schleich Farm World dieren zo aantrekkelijk maakt, is het ook het zachte gevoel van de dieren. De Schleich paarden bijvoorbeeld, voelen heel erg zacht aan. Het zorgt ervoor dat de zintuigen nog eens extra geprikkeld worden. Zijn de kinderen eenmaal met de dieren aan het spelen, dan hebben ze geen oog meer voor alles wat er om hun heen gebeurt.  Heerlijk om te zien en het bewijs dat kinderen niet al op heel jong leeftijd al afhankelijk zijn van computer of smartphone. Ook met de boerderijdieren en het runnen van  de boerderij vermaken de kinderen zich urenlang.

Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van de boerderijdieren

Als ouders maak je je vaak druk om de veiligheid van het speelgoed. In het geval van  de Schleich Farm World dieren, hoef jij je daar geen moment zorgen over te maken. De producten worden separaat gecontroleerd,waarbij de Duitse en zeer strenge norm voor veiligheid heilig is. De speelgoeddieren in je huis zijn dus heel erg veilig. Daar kan niets mee gebeuren. Mocht je nou onder de indruk raken van aanbieder Schleich, weet dan dat ze meer bieden dan de boerderijdieren. Ook De Smurfen, Wild Life, Horse Club en Dinosaurs zijn thema’s die door Schleich aangeboden worden. Er is dus veel te kiezen en daarom is het goed om te kijken naar de mogelijkheden die hierbij komen kijken.

Het perfecte cadeau voor de feestdagen, dat is wat Schleich Farm World is

Kijken we naar Schleich Farm World, dan zien we dat zo goed als alle boerderijdieren beschikbaar zijn, net als de onmisbare hond en kat. Met de dieren en met de typische boerderij gereedschappen runnen kinderen in hun eigen wereldje de boerderij op de wijze waarvan zij denken dat die goed is. Ze leren van het spelen met de dieren en bewezen is dat spelen met Farm World de creativiteit enorm stimuleert. Een prima cadeau voor de feestdagen dus! Zeker weten dat jij je kinderen er een enorm plezier mee doet.