Ga lekker op vakantie met je vrienden of familie in Drenthe of op Ameland. Misschien met een groep vrienden, je voetbalteam of de hele familie die gezellig mee wil! Geniet van een heerlijk weekendje of weekje weg, waarbij je de leukste activiteiten kan doen. In het huis vind je een ruime woonkamer, grote slaapkamer met boxspringbedden en daarnaast heeft de keuken een grote eettafel waar je gezellig met z’n allen kan dineren. Maar wat als je een enorme grote groep aan vrienden of familie hebt? Ook dit is mogelijk in Nederland!

Vakantie in eigen land

Een vakantie in Nederland biedt veel avontuur en mogelijkheden. Geen dure vliegtickets of bomvolle toeristische trekjes, gewoon lekker op vakantie in eigen land. Er zijn genoeg leuke plekken die te ontdekken zijn voor een gezellig dagje uit. Het aanbod van hotel, appartementen, vakantiehuizen en bungalows groeit met elkaar jaar. Er is dus voor ieder wat wils. Wil je nou met een groep van 20 man op vakantie in Nederland? Dat kan ook! Drenthe kent de mooiste natuurgebieden en er zijn leuke dingen te doen. Ga bijvoorbeeld een dagje kanoën in het Nationaal Park het Drents-Friese Wold, of bezoek het TT circuit in Assen. Voor de echte avonturiers kan je op ontdekkingsreis in Wildlands Adventure Zoo. De groepsaccommodatie drenthe biedt talloze mogelijkheden voor grote groepen.

Op avontuur in Nederland

Je zal vast denken, waarom een vakantie in Nederland? Dat is helemaal niet zo gek. Je denkt alles te kennen en te weten, maar er zijn zat plekken die adembenemend zijn en waar je heerlijk tot rust kan komen. Nederland heeft namelijk een kustlijn van maar liefst 500 kilometer. Dat is ongelofelijk veel zand! Er zijn zo’n 35.000 kilometer aan fietspaden, waar je bij de leukste plekjes terecht kan komen. Ook mede door het water is Friesland een populaire provincie. Er vaart in elke sloot wel een bootje en je kan zo oversteken naar de Waddeneilanden. Ameland is een schitterend eiland om er even lekker tussenuit te gaan. Groepsaccommodatie Ameland geeft je de mogelijkheid om met je grote familie of vriendengroep op reis te gaan of gewoon even een weekendje weg. Dit eiland biedt zoveel leuke activiteiten, zoals wadlopen, beachgolfen en zeehonden spotten.

Er zijn zelfs huizen beschikbaar waar maar liefst 50 personen in kunnen! Van de Ardennen, tot aan de Wadden zijn er talloze opties om even ertussenuit te gaan. Geen gedoe op de luchthaven, lekker dezelfde taal kunnen spreken en kunnen genieten van de vele traditionele kenmerken die Nederland te bieden heeft.