Heb je een webshop of loop je met plannen om een webshop te laten maken? Dan is het zeer verstandig om te kiezen voor een Magento webshop. Magento B2B geldt als de standaard als het gaat om webshops en het beheren van webshops. Je kunt je geen beter e-commerce platform wensen en daar raken steeds meer mensen ondertussen van overtuigd. 

Een webshop voor het heden en nadrukkelijk ook voor de toekomst

Met een Magento webshop ben je klaar voor het nu en voor de toekomst. Een Magento webshop combineer je het liefst met PWA. Dit staat voor progressive web app. Ook dit geldt als de nieuwe standaard in e-commerce.  Met een Magento webshop blijf je altijd relevant en ben je dus echt klaar voor de toekomst.  Een van de belangrijkste eigenschappen van een Magento webshop is de performance winst  die geboekt wordt.  Dat heeft te maken met de requests die tijdens het gebruik verkleind  worden. De pagina’s worden bij een Magento webshop namelijk zoveel mogelijk ineens geladen aan het begin van een bezoek. 

De snelheid neemt toe omdat de browser minder hoeft te doen tijdens het gebruik

Kies je voor een Magento webshop, dan neemt de snelheid toe . Dat komt omdat de browser veel minder hoeft te doen tijdens het gebruik. Dit zorgt nadrukkelijk voor een aangename gebruikservaring en daarmee weer voor en groei in conversie. 

Ervaringen kunnen met een Magento webshop helemaal gepersonaliseerd worden

Kies je voor een Magento webshop en PWA, dan stel jij jouw gebruikers in staat om ervaringen helemaal te personaliseren. Dit kan prima door gebruik te maken van de engagement functies van je device.  Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld het delen van de locatie en zowel het versturen en ontvangen van push notificaties. De meeste mensen kiezen voor een Magento webshop  omdat de snelheid nadrukkelijk toieneem. Een andere groep valt juist weer voor de charmes van in-app betalen en finger face ID. Ook offline shopping is mogelijk als je kiest voor een Magento webshop. Je kunt ook de camera gaan gebruiken en zo zijn er nog heel erg veel voordelen van een Magento webshop.

Steeds meer mensen kiezen voor Magento 2

Dat steeds meer mensen kiezen voor een Magento webshop zegt veel zo niet alles. En van al die mensen heeft niemand nog nooit een moment spijt gehad om juist voor Magento 2 te kiezen. Ten opzichte van de voorganger biedt Magento 2 simpelweg ontzettend veel voordeel en heel erg veel meer functies.