Ben jij op zoek naar financieel advies of wil je gaan beginnen met beleggen? Wist je al dat je bank jou hiermee kan helpen? Ontdek hoe de bank jou kan ondersteunen op verschillende gebieden, of je nu geïnteresseerd bent in beleggen, het afsluiten van verzekeringen of het verkennen van investeringsmogelijkheden, de bank staat klaar om te helpen. 

Beleggen

Een van de belangrijkste diensten die een bank kan bieden, is hulp bij het beleggen. Of je nu gaat beginnen met beleggen of al enige ervaring hebt, de bank kan je begeleiden en ondersteunen bij het nemen van investeringsbeslissingen. Als je wilt beginnen met beleggen, kun je bij de bank terecht voor deskundig advies en beleggingsmogelijkheden die passen bij jouw doelen en risicobereidheid. De bank kan je helpen bij het begrijpen van de verschillende beleggingsproducten en -strategieën, en kan je ook informeren over de risico's en potentiële opbrengsten. Of je nu geïnteresseerd bent in aandelen, obligaties, beleggingsfondsen of andere activa, de bank kan je helpen om een goed geïnformeerde belegger te worden.

Disclaimer: Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Verzekeringen afsluiten

Naast beleggen, kan de bank je ook bijstaan bij het afsluiten van verzekeringen, waaronder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering zzp. Als professional in een bepaald vakgebied loop je mogelijk risico's op aansprakelijkheid voor fouten, nalatigheid of verkeerd advies. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt bescherming tegen claims en schadevergoedingen die voortvloeien uit dergelijke aansprakelijkheden. De bank kan je helpen bij het begrijpen van de dekking en voorwaarden van verzekeringen en kan je assisteren bij het afsluiten van de juiste verzekering voor jouw specifieke behoeften. Samen met de bank kun je erachter komen welke verzekeringen voor jou relevant en belangrijk zijn.  

Strategische partner voor bedrijven

Voor bedrijven fungeert de bank vaak als een strategische partner die een breed scala aan diensten biedt. Of je nu een startup bent die financiering nodig heeft, een gevestigd bedrijf dat behoefte heeft aan werkkapitaal, of een onderneming die internationaal wil uitbreiden, de bank kan je helpen. Ze kunnen adviseren over de beste financieringsmogelijkheden, zoals leningen, kredietlijnen of leasing, die passen bij de behoeften van je bedrijf. Daarnaast kan de bank je ondersteunen bij cashmanagement, betalingsverwerking en andere financiële diensten die essentieel zijn voor het succes van je bedrijf.

Investeren

Als je op zoek bent naar investeringsmogelijkheden, kan de bank ook een waardevolle bron van informatie en expertise zijn. Ze hebben vaak toegang tot een breed scala aan investeringsproducten en kunnen je helpen bij het identificeren van kansen die aansluiten bij je doelen en risicoprofiel. De bank kan jou ook helpen wanneer je zelf een investering nodig hebt. Experts zullen dan samen met jou op zoek gaan naar een passende investeerder die aansluit bij jouw doelen en ambities.